Andreea Bălan, totul despre decizia de a-și lua fetițele în vacanța din Mauritius: "Ne-am asumat și ne-a plăcut ceea ce am făcut"

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, totul despre decizia de a-și lua fetițele în vacanța din Mauritius: "Ne-am asumat și ne-a plăcut ceea ce am făcut" © captura video

Andreea Bălan s-a întors recent dintr-o vacanță de vis petrecută tocmai în Mauritius. Artista a stat două săptămâni în țările calde, alături de toată familia.

Andreea Bălan povestește că decizia de a-și lua ambele fetițe în vacanță a fost cea mai bună, chiar dacă a fost criticată în mediul online pentru acest lucru. Vedeta povestește că totul a fost asumat și planul bine pus la punct, însă au avut parte și de câteva peripeții. 

"Totul bine și frumos, am plănuit vacanța în patru, luna de miere. Am zis să nu lăsăm fetițele acasă, eu am chestia asta cu abandonul. Drumul a fost foarte greu, au fost 11 ore de zbor. Per total vacanța a fost foarte frumoasă. Clărița a luat un virus și a făcut enterocolită, am fost la dispensar, apoi la o clinică, a consulatat-o un doctor. Au vrut să ne interneze ca să ia banii de la asigurare, i-au pus o perfuzie. Am intrat în sala de operații și nu-i găseau venele pentru perfuzie. Au înțepat-o de două, trei ori.", a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan nu regretă nici o secundă că le-a luat și pe micuțele Ella și Clara în vacanță și mărturisește că în viitor, dacă vor alege o destinație mai apropiată, o vor lua și pe mama ei.

"Posibil de la un scaun de bebeluși să fi luat virusul. În două zile și-au revenit amândouă, pentru că a luat și Ella apoi. Data viitoare o luam și pe mama, poate mergem în Bali data viitoare. Dacă nu știam că facem față, nu plecam. Am știut la ce să ne așteptăm, ne-am asumat și ne-a plăcut ceea ce am făcut, chiar dacă s-au îmbolnăvit, am știut, eram blindați de medicamente. Trăgând linie suntem foarte fericiți, am repeta experiența, poate aș lua-o pe mama dacă ar fi zborul mai scurt.", a mai spus Andreea Bălan

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro