Andreea Bălan, în continuare afectată de trauma trăită în urmă cu aproape un an. ''Faţă de Clara am o sensibilitate''

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, în continuare afectată de trauma trăită în urmă cu aproape un an. ''Faţă de Clara am o sensibilitate'' © Instagram

A trecut aproape un an de la momentele grele prin care a trecut când a adus-o pe lume pe Clara, însă efectele acelei clipe se resimt încă pentru Andreea Bălan.

Artista este o femeie extrem de puternică, care a arătat că nu se lasă învinsă de nimic. După ce a mai primit o şansă de la viaţă, Andreea Bălan a decis să profite de ea din plin. Nu a stat să se plângă, ci s-a recuperat cât a putut de repede, s-a reapucat de dans, de cântări, ba chiar s-a şi căsătorit cu tatăl fetiţelor sale.

Andreea Bălan iubeşte viaţa şi arată lucrul acesta din plin. Artista a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, în care a rememorat momentele grele din urmă cu un an. Andreea Bălan spune că are pentru Clara o sensibilitate, tocmai ca urmare a momentului greu prin care a trecut în timpul operaţiei de cezariană, când micuţa a venit pe lume.

''Am faţa de Clara o sensibilitate. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi e ciudat să spun asta. Dar m-a făcut să văd altfel lucrurile. (...)'', a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Şi pentru că spuneam că artista este o femeie foarte puternică şi muncitoare, Andreea Bălan a vorbit şi despre felul în care îmbină viaţa profesională cu cea personală, punctând faptul că se descurcă foarte bine şi în afaceri.

De asemenea, Andreea Bălan a precizat că cea mai mare dorinţă a vieţii ei a fost aceea de a avea o familie, iar acum visul i s-a îndeplinit. Andreea Bălan are alături un bărbat care o iubeşte şi două fetiţe care sunt totul pentru ea.

''Eu sunt foarte structurată pe business şi creierul meu este ca al unui bărbat şi văd foarte repede eşecul sau succesul unei afaceri. Mi-am dorit lucrul ăsta, o familie, şi am găsit un bărbat care să mă completeze în sensul ăsta'', a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro