Soțul Andreei Bălan vorbește despre traumele din copilărie. "Am luat bătaie, am fost abuzat"

+3 click pentru
galerie

Soțul Andreei Bălan vorbește despre traumele din copilărie. "Am luat bătaie, am fost abuzat" © Instagram

George Burcea, soțul Andreei Bălan, este un om împlinit, din toate punctele de vedere, și are familia pe care și-a dorit-o mereu. Este un om pozitiv și plin de viață, însă în spatele zâmbetului pe care îl afișează mereu se ascunde o adevărată dramă.

Soțul Andreei Bălan a avut o copilărie grea, în care violența fizică și verbală erau la ordinea zilei. "Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră, o bătea pe mama des, am suferit mult din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de mulți ani. Și eu am luat bătaie de la tata. Am fost abuzat. Mă bătea și am crescut în ritmul acesta.", a declarat George Burcea, potrivit Antena Stars.

Cu toate cestea, abuzurile la care a fost supus în copilărie l-au făcut pe George Burcea să facă ceva important cu viața lui și să își urmeaze calea la care a visat. "Bătăile de la el m-au făcut să realizez să fac ceva cu viața mea și să fac ceea ce îmi place.", a mai spus George Burcea.

George Burcea a lansat și o campanie anti-violență, prin care și-a expus dorința de a lupta pentru persoanele care au trecut prin traume asemănătoare. Chiar dacă actorul nu a avut o copilărie tocmai fericită, acum are o familie frumoasă, de care este tare mândru. Actorul și Andreea Bălan s-au întors recent din luna de miere petrecută în Mauritius, alături de cele două fetitițe ale lor, Ella și Clara. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro