Anda Adam şi Andreea Bălan nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor! Ce au ales să facă artistele de Valentine’s Day

+3 click pentru
galerie

Anda Adam şi Andreea Bălan nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor! Ce au ales să facă artistele de Valentine’s Day © Instagram

Majoritatea tinerilor din zilele noastre aşteaptă cu nerăbdare să sărbătorească Valentine’s Day. Ei bine, nu putem spune acelaşi lucru şi în privinţa vedetelor noastre, mai ales dacă vorbim de Andreea Bălan şi Anda Adam, care au ales să facă cu totul altceva. Artistele au renunţat la celebrarea zilei îndrăgostiţilor! 

Ziua Îndrăgostiţilor este cea mai aşteaptă pentru toată lumea, fiind momentul în care cuplurile îşi demonstrează iubirea prin cadouri şi gesturi romantice. Da, este frumos totul, dar până la un moment dat, când începi să consideri asta ca pe o zi ca oricare alta.

Această decizie au luat-o şi vedetele noastre, Andreea Bălan şi Anda Adam, care au nu mai au timpul necesar pentru a petrece aşa cum se cuvine Valentine’s Day. 

Concertele sunt la ordinea zilei, aşa că, pe 14 februarie, Andreea Bălan va fi pe scenă, alături de fani şi de cei care o îndrăgesc. Potrivit Libertatea.ro, blondina nu-şi mai permite ieşirile pe care le-a avea cândva cu soţul, cele mici punând stăpânire pe timpul lor. 

„Am concerte. Pe 14 februarie sunt la Satu Mare. Ca să ieșim noi doi în oraș, trebuie să avem două bone acasă. Diferența de vârstă este mică între fete și atunci, când avem treabă, trebuie tot timpul să fie doi oameni acasă sau să fie mama, care reușește să le facă față ambilor copii”, a declarat Andreea.

Şi dacă totuşi se va răzgândi şi va alege să aibă parte de o seară romantică, Eluţa, fiica cea mare a artistei va crede că totul este pentru ea şi le va "strica" cina celor doi. "Luăm cina romantică, ne punem lumânărele pe bar, vine Eluța și zice: „E ziua mea! E ziua mea!” Le stinge frumos și asta este cina noastră romantică", a continuat ea.

Nici pe Anda Adam, Valentine’s Day nu o găseşte în braţele iubitului, ci mai degrabă pe scenă, la fel ca colega ei de breaslă. Artista este de părere că nu trebuie să existe o zi anume pentru a-ţi celebra iubirea şi că poţi face asta oricând doreşti.

"Cânt de Valentine s Day, cânt și de Crăciun, și de ziua mea de naștere, eu cânt mereu. Întotdeauna, chiar dacă nu am avut timp să facem ceva anume de Valentines Day, noi doi am sărbătorit, chiar și acasă.  Avem destul de mult timp să petrecem împreună și să facem Valentines Day din orice altă zi”, a precizat Anda, pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro