Ce spune Anda Adam despre femeile care beau bere! Nu o să-ţi vină să crezi

+4 click pentru
galerie

Ce spune Anda Adam despre femeile care beau bere! Nu o să-şi vină să crezi © Instagram

Anda Adam se numără printre cele mai frumoase artiste de la noi din ţară. Vedeta este o feministă convinsă, aşa că va ţine întotdeauna cu alegerile sexului frumos. Oare ce a făcut de această dată?

Anda Adam este una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară. Blondina se află în cea mai bună perioadă a ei, trăind din plin viaţa de mămică. A considerat că este momentul pentru câteva schimbări, aşa că, de curând şi-a operat nasul. 

A fost întotdeauna o feministă convinsă şi a luptat pentru alegerile sexului frumos. Aşa a făcut şi acum, când a candidat pentru rolul de Primar al Oraşului cu Chef de Viaţă, organizat de un restaurant din Capitală. Blondina se luptă cu nume măreţe, cum ar fi Dan Badea, Dan Helciug și Mihai Meiroș.

Umple săli întregi de spectacol cu vocea şi talentul de care dă dovadă, piesele ei fiind ascultate încă din anii '90. Acum, mai puternică ca oricând, a decis că este momentul să lupte pentru ieşitul fetelor la bere.

Cântăreaţa vine din partea partidului FTLBR şi a promis sexului frumos, că, dacă va fi aleasă, le va proteja pe femei de toate prejudecăţile care se fac împotriva lor când consumă băuturi alcoolice. 

Anda le încurajează pe fete să iasă la bere şi să fie independente, să se distreze fără limite şi să uite de toate problemele de acasă.

În plus, artista şi-a făcut şi un slogan, în urma căruia aşteaptă cât mai multe voturi: "Votați Anda Adam pentru fete cu chef de bere în Orașul cu Chef de Viață!".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro