Andreea Bălan, în culmea fericirii. Ce a făcut fetița ei cea mică: ”Am fost de față, am văzut”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, în culmea fericirii. Ce a făcut fetița ei cea mică: ”Am fost de față, am văzut” © youtube

Andreea Bălan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. La aproape 1 an de când Clara Maria, fetița ei cea mică a venit pe lume, micuța a făcut deja primii pași, iar artista e în culmea fericirii. 

Andreea Bălan a trecut peste momentele dificile prin care a trecut în 2019, iar acum se poate bucura cu adevărat de perioada frumoasă prin care trece. Fetițele ei cresc cât ar clipi și nu este zi în care cele mici să nu facă ceva și să-i umple sufletul de bucuriei frumoasei artiste.

Cântăreața a dezvăluit în vlog-ul pe care l-a postat pe canalul său de YouTube că este foarte fericită deoarece micuța Clara Maria, fetița care a venit pe lume în luna martie a anului trecut, deja a făcut primii pași la doar 11 luni. 

”Am facut primii pași. Am fost de față, am văzut și suntem foarte fericiți că la 11 lunițe mergem”, a spus Andreea Bălan. 

În urmă cu puțin timp, Andreea Bălan și George Burcea au plecat în prima vacanță în 4 alături de fetițele lor, tocmai în Mauritius. Luna de miere a durat două săptămâni, timp în care Andreea Bălan și George au avut de traversat câteva momente mai puțin plăcute. Clara a suferit de enterocolită, motiv pentru care aceștia au ajuns cu ea la urgențe. Lucrurile au fost puse ulterior sub control, iar vacanața acestora a continuat și cu siguranță își vor aminti mereu cu drag de aventurile de pe insulă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro