Andreea Bănică a ajuns pe mâna medicului. Acesta a mărturisit tot adevărul despre artistă

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică a ajuns pe mâna medicului. Acesta a mărturisit tot adevărul despre artistă © instagram


Andreea Bănică este o femeie foarte frumoasă și care are foarte mare grijă de sănătatea sa. De foarte multe ori ajunge la medic pentru controale de rutină, dar și la medicul stomatolog ce are grijă de zâmbetul impecabil al artistei. Întrebată mereu dacă are sau nu fațete dentare, medicul Andreei Bănică a spus tot adevărul.

Andreea Bănică a ajuns la medicul stomatolog pentru un control de rutină. Pentru o persoană publică este foarte important zâmbetul, așa că Andreea vizitează de foarte multe ori cabinetul stomatologului. Deoarece are un zâmbet foarte strălucitor, Andreea Banică mereu s-a aflat în atenția celor care afirmă că vedeta poartă fațete dentare, iar acum s-a decis să spună tot adevărul. 

Într-un video publicat pe pagina sa de Instagram, Andreea Bănică le-a prezentat fanilor cum decurge un control stomatologic și cum are grijă ca zâmbetul ei să rămână mereu același. Medicul stomatolog a mărturisit că vedeta nu poartă fațete, iar dinții artistei sunt foarte bine întreținuți pentru a avea acea nuață. 

Vedeta a reușit să clarifice și aceasă situație, mai ales pentru ca fanii sunt destul de curioși atunci când vine vorba despre artistul lor preferat. Vor să știe cât mai multe informații despre aceasta, iar Andreea Bănică mereu a fost sinceră cu cei ce o apreciază. 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest