Andreea Bănică a răbufnit! Ce a scos-o din sărite pe cântăreață. „Îmi vine să plâng”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică a răbufnit! Ce a scos-o din sărite pe cântăreață. „Îmi vine să plâng” © Instagram

Andreea Bănică a ajuns în pragul exasperării. Vedeta le-a spus fanilor că este atât de nervoasă, încă îi vine să plângă! Iată ce a adus-o în această stare pe frumoasa cântăreață!

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară, fiind apreciată atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru profesionalismul de care dă dovadă de fiecare dată. Pe lângă această mare pasiune, artista mai iubește un lucru pe care-l face cu la fel de multă dragoste.

Dacă v-am făcut curioși, ei bine, Andreea Bănică iubește să... grădinărească. Mai exact, artista adoră florile, astfel că nu este de mirare că are curtea plină de ghivece care mai de care mai colorate. 

Deși are o grădină superbă, artista lucrează de zor pentru ca lucrurile să arate perfect. De curând, artista le-a povestit admiratorilor că se confruntă cu o problemă ce a supărat-o extrem de tare. Andreea Bănică a cumpărat niște flori superbe, însă pe parcurs acestea s-au umplut de boli, motiv pentru care trebuie să le îngrijească tot timpul.

„Sunt foarte supărată. Deci cumperi din oraș petuniile superbe, după care se umplu de boli și sunt foarte, foarte supărată că tot timpul trebuie să stau să le stropesc cu soluții speciale. Nu mai pot de nervi. Au ceva pe ele ca o făină și niște puricei negri!!! Îmi vine să plâng”, a povestit Andreea Bănică în cadrul unor InstaStory-uri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro