Andreea Bănică, speriată de coronavirus și după ieșirea din starea de urgență! Ce mesaj le-a transmis artista fanilor. „Sunt mai precaută din fire”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, speriată de coronavirus și după ieșirea din starea de urgență! Ce mesaj le-a transmis artista fanilor. „Sunt mai precaută din fire” © Instagram

Ieșirea României din starea de urgență nu o liniștește pe Andreea Bănică. Artista le-a transmis fanilor că încă se teme de pandemia de coronavirus. Iată ce va face vedeta din 15 mai!

Andreea Bănică se numără printre vedetele care și-au anunțat fanii că se vor izola în casă, alături de cei dragi, pentru sănătatea tuturor. Artista încearcă să vadă partea plină a paharului și reușește acest lucru datorită membrilor familiei sale cu care acum petrece și mai mult timp.

Deși România mai are puțin și iese din starea de urgență, aceasta fiind înlocuită cu starea de alertă, Andreea Bănică simte că pericolul încă nu a trecut. Astfel, vedeta a anunțat că va fi la fel de precaută.

„Heei! Ce vei face în primele zile după ieșirea din carantină? O să mergeți în vacanță?”, a întrebat-o un fan pe Instagram.

Andreea Bănică a răspuns imediat acestei curiozități și a explicat de ce nu va merge în vacanță. Potrivit spuselor frumoasei cântăreței, aceasta va mai rămâne o perioadă acasă alături de familia sa.

„Nu voi pleca în vacanță! Voi mai continua o perioadă să stau pe acasă. Sunt mai precaută din fire unde este aglomerați și aglomerație și risc mare de îmbolnăvire”, a fost replica Andreei Bănică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro