Andreea Bănică, mesaj la adresa celor care susțin în continuare că are silicoane. „Nu puteți înțelege că o femeie poate avea sâni frumoși și după naștere?”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, mesaj la adresa celor care susțin în continuare că are silicoane. „Nu puteți înțelege că o femeie poate avea sâni frumoși și după naștere?” © Instagram

Andreea Bănică a răbufnit! Cântăreața a spus lucrurilor pe nume și le-a dat peste nas celor care susțin în continuare că și-a făcut intervenții la nivelul sânilor, chiar dacă artista a explicat că nu a fost niciodată vorba despre așa ceva.

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Pe lângă acest aspect, artista este se poate lăuda și cu o frumusețe ieșită din comun, lucru care o clasează în topul celor mai frumoase femei din showbiz.

Artista este o norocoasă! Chiar dacă a devenit mamă de două ori, Andreea Bănică are un trup perfect, fapt pentru care nu i-ai da mai mult de 25 de ani. Formele sale au stârnit atât apreciere, cât și invidie în rândul, existând comentarii răutăcioase care susțineau că și-a pus silicoane.

Frumoasa cântăreață a spus că nu și-a pus niciodată silicoane. În acest sens, Andreea le-a transmis răutăcioșilor un mesaj prin care a încercat să-i facă să înțeleagă că formele sale perfecte sunt naturale.

„Nu cred! Deci, nu cred. Ridicare aș fi vrut să îmi fac, repet, mi-a fost frică! Știți ce nu înțeleg eu? Ce vă face să credeți că am silicoane, ridicare, etc? Se vede clar că nu sunt niște sâni perfecți. Nu puteți înțelege că o femeie poate avea sâni frumoși și după naștere? Eu chiar mă gândesc de ceva timp la viitor și la faptul că voi avea nevoie de susținere, deși îmi este frică... maxim! Te rog, lămurește-le tu, Lucian!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, la un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro