FOTO / Andreea Bănică, cea mai sexy mămică! Blondina a spus adio sutienului, iar sânii ei au făcut furori în mediul online

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Bănică, cea mai sexy mămică! Blondina a spus adio sutienului, iar sânii ei au făcut furori în mediul online © Instagram

Andreea Bănică nu se lasă așa ușor! Frumoasa blondină este o mămică super sexy, iar asta nu o spunem doar noi, ci modul în care artista s-a afișat de curând. Blondina a spus adio sutienului, iar sânii ei au făcut furori în mediul online!

Andreea Bănică, una dintre cele mai bune voci din România, nu ezită să ne surprindă din nou, la fel de plăcut, desigur. Cu toate că este mămică, frumoasa artistă nu uită să fie femeie, reușind să-i înnebunească pe toți bărbații cu atuurile sale fizice. Ei bine, asta a făcut și acum, când a zis adio sutienului și și-a lăsat sânii la vedere. 

La InstaStory, complet nemachiată și cu părul prins în coc, blondina apare într-un maieu negru, ușor transparent în zona sânilor, care a scos la iveală doar ce doar Lucian, soțul vedetei, vede acasă. Și așa cum probabil vă așteptați, ipostaza a fost una de infarct, iar Andreea cu siguranță a primit sute de mesaje de la bărbați, reușind să-i bage în boală încă o dată!

Are sau nu silicoane? 

De fiecare dată când apare îmbrăcată mai sumar, iar sânii sunt la vedere, frumoasa artistă primește sute de întrebări legate de acest aspect. Andreea Bănică a ținut să precizeze că sânii i s-au mărit din cauza faptului că a trecut prin două sarcini, accentuând că se numără printre singurele vedete de la noi care nu este operată. 

”Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ. După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de greu. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!”, a spus blondina. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro