Andreea Bănică a vorbit deschis despre operații estetice. A ajuns sau nu pe mâinile medicului?

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică a vorbit deschis despre operații estetice. A ajuns sau nu pe mâinile medicului? © Facebook.com

Andreea Bănică, una dintre cele mai sexy și frumoase artiste de la noi are mereu grijă ca imaginea ei să fie impecabilă atunci când iese din casă, fie chiar și până la magazinul din colț, pentru cumpărături. Mereu aranjată și pusă la punct, artista a demonstrat, de-a lungul timpului, că este o prezență cameleonică și nu îi este jenă să se afișeze fără machiaj. 

Și, pentru că tenul ei este impecabil mereu atunci când își face prezența pe scenă sau la evenimente, iar trăsăturile par că nu îmbătrânesc niciodată, toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva vedeta a ajuns pe mâinile medicului estetician. 

Extrem de sinceră și asumată tot timpul, Andreea Bănică a postat pe contul ei de Facebook un colaj format din 2 fotografii: una în care nu poartă machiaj și una în care este machiată ca o divă. Artista a explicat că este normal ca atunci când are concerte și evenimente să iasă machiată profi din casă, dar că nu are nicio problemă să se afișeze fără strop de machiaj. 

Cu un ten impecabil, fără riduri, o piele tonifiată și privire răvășitoare, Andreea Bănică arată foarte bine și fără machiaj, exact ca la 20 de ani!

„Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afisez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. 😉 Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi” a spus Andreea Bănicî, pe Facebook. 

Are sau nu operații estetice?

Și, pentru că toată lumea se întreabă dacă are sau nu operații estetice, în cadrul aceluiași mesaj, Andreea Bănică a ținut să puncteze faptul că nu a ajuns încă la medicul estetician, dar are în jurul său specialiști care au mereu grijă de imaginea ei. 

„Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeți foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj făcut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine! 🤪” a mai spus Andreea Bănică. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest