Andreea Banică a avut de ce să fie îngrijorată. Fiica ei a plecat în excursie, însă a venit acasă bolnavă

+3 click pentru
galerie

Andreea Banică a avut de ce să fie îngrijorată. Fiica ei a plecat în excursie, însă a venit acasă bolnavă © instagram

Andreea Banică parcă a prevestit că ceva rău se va întâmpla. În urmă cu doar câteva zile, artista își ducea fiica la școală pentru a pleca în excursie, însă era extrem de îngrijorată. Imediat ce s-a întors, copilul familiei s-a îmbolnăvit. Acum trece prin momente grele pentru o mamă. 

Andreea Banică își ducea în urmă cu puțin timp, fiica la autobuz pentru a pleca în excursie. Vedeta le-a povestit fanilor ca este extrem de îngrijorată deoarece era prima oară când își lasa pentru mai multe ore copilul singur. Se pare că artista a presimțit că se va întampla ceva. Imediat ce a ajuns acasă, fetița s-a îmbolnăvit de enterocolită, iar acum Andreea suferă știind că aceasta nu se simte foarte bine. Vedeta a ținut să le transmită fanilor că a avut dreptate atunci când avea de ce să fie îngrijorată.

„Mai știti când v-am povestit pe story că a plecat Sofia în excursie și stau cu emoții? Se pare că simțul de mamă nu m-a înșelat, pentru că s-a întors din excursie cu enterocolita 🤦‍♀️ Abia l-am tratat pe Noah, acum am început cu ea... Sunt sigură că părinții care citesc acum înteleg exact la ce mă refer și ce sentimente te încearcă când se îmbolnăvește copilul. Poate să fie oricat de banal, pentru parinte e capăt de lume. 🙈 Momentan suntem în carantină, dar încercăm să fim pozitive și știm că o să treacă. Vă doresc multă sănatate vouă și celor dragi vouă și aveți mare grijă, mai ales în perioada virozelor!” , a scris Andreea Banică pentru fanii de pe instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro