Andreea Bănică le-a închis gura răutăcioșilor. Ce replică le-a dat cântăreața celor care i-au criticat pozele

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică le-a închis gura răutăcioșilor. Ce replică le-a dat cântăreața celor care i-au criticat pozele © Instagram

După ce și-a anunțat fanii că în ultima perioadă stă cu gândul doar la vacanță, Andreea Bănică și-a făcut în sfârșit bagajele și a plecat alături de soțul ei pentru câteva zile de relaxare. Vedeta a postat de curând câteva fotografii din vacanțele anterioare, afișându-se în ipostaze extrem de sexy, însă câțiva răutăcioși s-au găsit să o critice. Iată ce replică a avut artista!

Fiind una dintre cele mai iubite cântărețe din România, nu e de mirare că Andreea Bănică are agenda plină de evenimente. Așadar, frumoasa artistă a plecat într-o vacanță binemeritată pentru toată munca depusă, lucru la care se gândește de ceva timp. Cântăreața este extrem de transparentă cu fanii ei, astfel că a ținut să le împărtășească câteva amintiri din concediul trecut, petrecut în Maldive. În aceste imagini, frumoasa blondină purta un costum de baie, iar formele sale voluptoase au luat privirile tuturor bărbaților. În ciuda priveliștii incendiare, câțiva răutăcioși au criticat-o, susținând că nu sunt de acord cu aceste ipostaze.

„Andreea! Te admir. Dar.... pozele astea cu fundul... !? / Îți dau unfollow, chiar nu te mai avantajează astfel de poze, nu o zic doar eu, ci suntem mai mulți de aceeași părere, nu vreau să fiu rea”, sunt doar unele dintre comentariile invidioșilor.

Andreea Bănică este o femeie frumoasă, conștientă de atuurile sale, astfel că le-a închis imediat gura răutăcioșilor.

„După poza cu spatele am făcut și cu fața că deh, pot! Începe distracțiaaaaaa #vacay”, a scris Andreea Bănică pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea din aeroport.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro