Andreea Bănică, mesaj pentru cei care i-au criticat deciziile familiale: "Nu suntem sechestraţi în căsnicie"

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, mesaj pentru cei care i-au criticat deciziile familiale: "Nu suntem sechestraţi în căsnicie" © Instagram

Andreea Bănică are o familie minunată, formată dintr-un soţ iubitor şi doi copii minunaţi. Deşi mulţi îi apreciază pentru dragostea lor, considerându-i un exemplu demn de urmat, mai ales în rândul tinerilor care au planuri mari de viitor, cântăreaţa a primit şi critici din partea unora, comentându-i deciziile. Arista le-a răspuns imediat, transmiţându-le replica prin intermediul reţelelor de socializare.

Deşi are o viaţă activă, având agenda plină de evenimente mondene şi concerte, Andreea Bănică este nedezlipită de familia ei. Artista profită de fiecare ocazie pentru a-şi petrece timpul cu cei dragi, atunci când ia o pauză de la activitatea profesională. De curând, artista a ales să plece într-o destinaţie superbă, la Azuga, fiind însoţită de fiul ei, pentru a schia împreună. În acest timp, soţul şi fiica ei se aflau în alte locaţii, lucru care a stârnit comentarii în rândul răutăcioşilor.

"Weekend-ul trecut familia s-a împrăştiat care pe unde. Lucian s-a dus cu gaşca lui de băieţi în Austria, Sofia a fost în excursie cu clasa, iar eu şi Nouţa ne-am dus la Azuga, să înveţe băiatul să schieze. ⛷ Parcă era un fulg pe pârtie, aşa repede a prins mişcarea! 😍 Am fost foarte mândră de el să văd ce bine se descurcă şi fericită că îi place. 💙 Am primit multe întrebări şi comentarii că nu e normal, că de ce nu suntem toţi patru într-un loc, dar eu una cred că „normalitatea“ ar trebui să mai depăşească puţin barierele sociale", a scris artista pe contul său de Instagram.

Cântăreaţa a mărturisit că deşi este foarte ataşată de familia ei, i se pare normal ca aceştia să petreacă timp şi separat, cu alte persoane. În acest fel, revederea va fi mult mai dulce, povestindu-şi fiecare întâmplările prin care au trecut atunci când nu au fost împreună.

"😉 Da! Mi se pare ok ca Lucian să petreacă timp şi cu prietenii lui, aşa cum şi eu fac cu prietenele mele. Nu suntem sechestraţi în căsnicie, nu? Ca o relaţie să fie frumoasă şi să nu intervină monotonia trebuie să mai respirăm şi să avem ocazia să ni se facă dor de celălalt. Sofia e şi ea la vârsta la care îi place şi îi face bine să stea printre colegi, să socializeze, să îşi facă prieteni, să se dezvolte. Nu poate să stea numai după „fusta mamei“. E domnişoară în toată regula. 🌈 Eu am petrecut cu Noah nişte zile foarte frumoase, doar noi doi, ne-am apropiat, ne-am jucat, ne-am iubit. 💛 Toată familia happy, ne-am sunat, am ştiut unii de alţii şi ne-am distrat pe echipe. ✌️", a continuat artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro