GALERIE FOTO / Andreea Bănică, fotografii emoţionante de familie. Cum s-a distrat vedeta alături de soţul şi băieţelul ei

+6 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Andreea Bănică, fotografii emoţionante de familie. Cum s-a distrat vedeta alături de soţul şi băieţelul ei © Instagram

De curând, Andreea Bănică şi-a bucurat fanii cu nişte fotografii senzaţionale, de familie. Proaspăt întoarsă din vacanţă, vedeta şi-a potolit dorul de casă şi de copii, distrându-se pe cinste cu cele mai dragi persoane din viaţa ei.

Andreea Bănică are o viaţă care stârneşte invidia multora. Nu e de mirare, având în vedere cât de împlinită este vedeta, pe toate planurile. Cu o carieră de succes şi o familie minunată, cântăreaţa are toate motivele din lume să zâmbească. Ea şi soţul său s-au relaxat pentru câteva zile în luxosul Maldive, destinaţie în care au ales să meargă fără copii, exact ca doi îndrăgostiţi.

Deşi destinaţia le-a oferit momente unice, Andreea Bănică şi soţul ei au stat cu gândul mereu la copii, ducându-le dorul. Astfel că, imediat ce au ajuns acasă, au început să se joace împreună. Şi nu oricum... Frumoasa artistă a făcut imediat schimb de haine, întorcându-se la cele de iarnă, având în vedere vremea din Capitală. Vedeta nu a stat prea multe gânduri şi a dat imediat în mintea copiilor, bucurându-se de zăpadă.

Alături de băieţelul şi soţul ei, Andreea Bănică a construit un om de zăpadă şi au ţinut să marcheze momentul prin câteva imagini. Tabloul nu a fost însă complet, din el lipsind fetiţa artistei.

"Hai afară la zăpadă!!! Ce păcat că nu este şi Sofi 😊Mai facem o ieşire când vine şi ea de la şcoală 🤪", a scris Andreea Bănică pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro