GALERIE FOTO / Andreea Bănică, fotografii emoţionante de familie. Cum s-a distrat vedeta alături de soţul şi băieţelul ei

+6 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Andreea Bănică, fotografii emoţionante de familie. Cum s-a distrat vedeta alături de soţul şi băieţelul ei © Instagram

De curând, Andreea Bănică şi-a bucurat fanii cu nişte fotografii senzaţionale, de familie. Proaspăt întoarsă din vacanţă, vedeta şi-a potolit dorul de casă şi de copii, distrându-se pe cinste cu cele mai dragi persoane din viaţa ei.

Andreea Bănică are o viaţă care stârneşte invidia multora. Nu e de mirare, având în vedere cât de împlinită este vedeta, pe toate planurile. Cu o carieră de succes şi o familie minunată, cântăreaţa are toate motivele din lume să zâmbească. Ea şi soţul său s-au relaxat pentru câteva zile în luxosul Maldive, destinaţie în care au ales să meargă fără copii, exact ca doi îndrăgostiţi.

Deşi destinaţia le-a oferit momente unice, Andreea Bănică şi soţul ei au stat cu gândul mereu la copii, ducându-le dorul. Astfel că, imediat ce au ajuns acasă, au început să se joace împreună. Şi nu oricum... Frumoasa artistă a făcut imediat schimb de haine, întorcându-se la cele de iarnă, având în vedere vremea din Capitală. Vedeta nu a stat prea multe gânduri şi a dat imediat în mintea copiilor, bucurându-se de zăpadă.

Alături de băieţelul şi soţul ei, Andreea Bănică a construit un om de zăpadă şi au ţinut să marcheze momentul prin câteva imagini. Tabloul nu a fost însă complet, din el lipsind fetiţa artistei.

"Hai afară la zăpadă!!! Ce păcat că nu este şi Sofi 😊Mai facem o ieşire când vine şi ea de la şcoală 🤪", a scris Andreea Bănică pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro