Andreea Bănică, mesaj puternic despre sinceritate: „Sunt asumată și imperfectă”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, mesaj puternic despre sinceritate © Instagram

Probabil lovită de diverse comentarii răutăcioase, Andreea Bănică a transmis un mesaj puternic, în care vorbește despre felul e de a fi. Vedeta a mărturisit că sinceritatea ei debordantă este „o sabie cu două tăișuri”, care i-a adus și câștiguri, dar și pierderi.

Andreea Bănică a transmis un mesaj, în care vorbește despre sinceritatea care o caracterizează. Vedeta se consideră uneori prea directă, însă își asumă lucrurile pe care le zice, chiar dacă nu toată lumea este de acord.

Andreea Bănică, despre dezavantajele sincerității

Deși mulți consideră sinceritatea un atu, poate aduce și lucruri mai puțin plăcute. Pentru Andreea Bănică, naturalețea ei a însemnat și să aibă de pierdut câteodată. Însă, nu este un fel de a fi la care ar renunța prea curând. Pentru că, susține cântăreața, imperfecțiunile ei o definesc și ține mult la autenticitatea ei.

„Sinceritatea e o sabie cu două tăișuri. Poate că de multe ori sunt prea sinceră, spun ce gândesc și sunt prea directă, dar ăsta este felul meu de a fi. Multora nu le-a convenit, am avut și de pierdut, dar și de câștigat. Voi mă știți de atâția ani și am rezistat în lumea divertismentului pentru că m-ați simțit aproape, naturală, așa cum sunt. Nu am fost genul de persoană care să facă ceva pentru că da bine. Sunt asumată, imperfectă, dar sunt EU”, a scris Andreea Bănică, pe rețelele de socializare.

Se pare că este o perioadă a confesiunilor sincere pentru Andreea Bănică. Recent, artista a făcut dezvăluiri șocante despre pictorial nud, pe care l-a făcut pentru o celebră revistă pentru adulți.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest