Andreea Bănică, dezvăluiri-surpriză despre pozele din revista pentru adulți: „Nu m-am dezbrăcat de tot”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, dezvăluiri-surpriză despre pozele din Playboy © Instagram

În 2001, Andreea Bănică încingea imaginația milioanelor de bărbați cu pictorialul ei nud dintr-o celebră revistă pentru adulți. Acum, aproape 20 de ani mai târziu, artista face dezvăluiri surprinzătoare despre controversatele poze. Nu doar că a fost nevoie de o adevărată muncă de convingere pentru ca ea să accepte să pozeze goală, dar nici măcar nu a fost în totalitate goală!

Andreea Bănică se declară rușinată de pozele ei nud. Timp de trei zile după ce revista a ajuns pe rafturi, nu a mai ieșit deloc din casă, simțind că toată lumea se uita la ea și o vedea numai dezbrăcată.

„Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a povestit Andreea Bănică, pentru Click!

„Inițial n-am vrut să pozez”

Tot ea a recunoscut că inițial nici măcar nu a vrut să accepte să pozeze goală. Au fost insistențele tatălui și ale soțului ei care au convins-o până la urmă, argumentând că ar constitui un pas important pentru carieră. Însă, chiar și așa, extrem de pudică la vremea respectivă, Andreea Bănică nu s-a dezbrăcat de tot. A rămas îmbrăcată cu bikinii, care au fost apoi scoși în urma editării foto.

„Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a mai spus Andreea.

Ședința foto a destrămat trupa Exotic

Pozele nud au fost un motiv de controversă în trupa Exotic, din care făceau parte Andreea Bănică, Julia Gianu și Claudia Pătrășcanu. Tot Andreea a mărturisit că a fost decizia colegelor de trupă să o ia pe căi diferite și că nici măcar nu a fost informată de această hotărâre. A aflat tocmai de la TV.

„M-am trezit dimineața, pe toate posturile de televiziune se spunea că trupa Exotic s-a spart, iar eu nu știam nimic. Fetele n-au suportat ce am făcut eu, au vrut să cânte singure, au mers în paralel cu mine”, a mai spus Andreea Bănică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro