Andreea Bănică, probleme cu fiul său. "Mă termina psihic"

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, probleme cu fiul său. "Mă termina psihic" © Instagram

Andreea Bănică trece prin momente delicate. Artista a fost nevoită să meargă la medic cu fiul ei, micuțul având nevoie de tratament medical. Noah a avut febră, iar Andreea Bănică a trecut prin mari emoții și s-a asigurat că micuțul a avut parte de cele mai bune îngrijiri.

Andreea Bănică a postat un mesaj pe Instagram, prin care a povestit că a ajuns la doctor cu micuțul Noah, cu febră și dureri în gât. Este sezonul gripelor și al răcelilor, astfel că artista a vrut să le atragă atenția și altor mămici să aibă grijă de micuții lor să nu se îmbolnăvească în această perioadă. "Astazi am ajuns la doctor cu Noah febril! Ma termina psihic cand unul din copiii mei face febra... mi se pare ca mi se termina lumea 🤦🏽‍♀️ Traiesc prin ei si cu ei, ce simt ei simt si eu, sufar langa ei si pentru ei, nu am chef de nimic. E greu sa fii mama, insa ce e mai frumos atunci cand iubesti? Mai e cineva in cazul nostru? Este plin de viroze ... 🤦🏽‍♀️", a scris Andreea Bănică, pe Instagram. 

Andreea Bănică a vorbit despre cel mai mare regret

Andreea Bănică regretă că părinții săi s-au stins din viață înainte de vreme și că nu au apucată să-și cunoască nepoții, dar și să vadă și că fiica lor și-a îndeplinit visul cel mare, acela de a ajunge una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. 

”Eu mi-am pierdut părinții când eram foarte tânară... Ma doare că nu au putut să-și vadă visul împlinit, că nu au văzut unde am ajuns și că nu și-au cunoscut nepoțeii. Viața noastră atârnă de un fir de ața. Nu se știe ce se poate întampla. Vreau să îmi știu copiii bine, să am siguranța că am făcut pentru ei tot ce am putut ca să îi protejez”, a mai spus cântăreața pe contul său de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro