Andreea Bănică, replică dură pe Internet: „A trebuit să vină acest virus ca să învățăm să nu ne trimitem copiii bolnavi în școli”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, replică dură pe Internet: „A trebuit să vină acest virus ca să învățăm să nu ne trimitem copiii bolnavi în școli” © Instagram

Andreea Bănică are o viață la care mulți visează. Frumoasa cântăreață are o familie minunată pentru care ar face orice. Iată ce decizie a luat artista împreună cu soțul și copiii ei, în plină pandemie de coronavirus!

Andreea Bănică este o femeie împlinită pe toate planurile. Cântăreața are o carieră de succes în industria muzicală și o familie minunată, pe care mulți o îndrăgesc. Vedeta este foarte atașată de soțul și copiii ei, drept urmare face tot ce-i stă în putință pentru a-i ști fericiți, dar în primul rând, în siguranță. Ținând cont de isteria provocată de coronavirus, artista și cei dragi au hotărât să rămână în casă o perioadă.

„Noi la domiciliu! Porobabil vom face asta ceva timp de acum înainte! Să auzim de bine”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Vedeta le-a povestit fanilor de pe rețelele sociale că adoră să petreacă timpul cu familia sa, deoarece găsesc împreună diverse activități cu care să se delecteze.

„Acasă! Găsim diverse moduri de a ne petrece timpul: citim, alergăm, jocuri pe tablete, pe telefoane, desene tv, ieșim în grădină, plantăm flori, jucăm șotron în fața casei, învățăm să numărăm, gătim, etc! Toate aceste activități ne fac zilele frumoase acasă, feriți de toată această nebunie, feriți de ce este mai rău”, a mai scris vedeta.

În același timp, artista a avut un mesaj dur pe Internet, în ceea ce privește riscurile la care pot fi supuși elevii atunci când părinții își trimit copiii bolnavi la școală.

„A trebuit să vină acest virus peste noi ca să învățăm, ceea ce de altfel știam toți, să nu ne trimitem copiii bolnavi în școli pentru a nu transmite mai departe tot felul de viruși!!! Ireal, dar totuși adevărat. Sofia este la școală acasă! (...) Școala de acasă! Cred că asta ne apropie mai mult, ne unește ca familie! ACASĂ”, a continuat artista pe rețeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro