Andreea Berecleanu a scris cel mai frumos mesaj pentru cea care i-a dat viaţă! "Mama a rămas cel mai bun om de pe pământ"

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu a scris cel mai frumos mesaj pentru cea care i-a dat viaţă! "Mama a rămas cel mai bun om de pe pământ" © Instagram

Andreea Berecleanu este fără doar şi poate una dintre cele mai bune prezentatoare tv de la noi din ţară. Vedeta îşi iubeşte foarte mult familia, mai ales mama, pentru care a scris astăzi un mesaj la care nimeni nu se aştepta! 

Andreea Berecleanu nu mai are nevoie de prezentări. Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România, având o carieră impresionantă în spate. Viaţa vedetei nu a fost mereu roz, fiind nevoită să treacă prin multe hopuri pentru a ajunge la nivelul la care este astăzi.

A reuşit să facă faţă cu brio tuturor problemelor care i s-au ivit în cale, iar acum, mai mult ca niciodată, norocul a lovit-o din plin. Este fericită şi iubeşte mai mult ca oricând! Vedeta de la pupitrul ştirilor are o relaţie activă cu fanii ei pe reţelele de socializare, acolo unde postează des fotografii.

Aşa a făcut şi acum, când a adăugat pe contul de Instagram o fotografie cu mama ei, iar la descriere a scris un mesaj care a provocat lacrimi pe chipul tuturor. Cu toate că nu este încă ziua Virginiei Berecleanu, vedeta a ţinut să menţioneze că cea care i-a dat viaţă va împlini anul acesta 70 de ani şi că indiferent ce ar face, rămâne cel mai bun om de pe pamant.

"În prima fotografie este mama acum. Anul acesta împlinește 70 de ani. E frumoasă dar are o tristețe în privire. E dorul de tată. În cea de-a două poză, e tot mama acum 19 ani, la 52 de ani, fericită că era deja bunica. Ce vreau să spun este că dincolo de aspectul fizic, mai mult sau mai puțîn important, mama a rămas cel mai bun om de pe pământ. 

Și datorită ei și a intervențiilor ei delicate și înțelepte în viață fiecăruia dintre noi în anumite momente, noi ne simțim protejați și recunoscători. Te iubesc, mama, fără nicio ocazie! Mereu! 💌", a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis celei care i-a dat viaţă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro