FOTO / Fiica Andreei Berecleanu, mai ceva ca un top model! "Şi dacă nu ar fi a mea, tot frumoasă o văd"

+4 click pentru
galerie

FOTO / Fiica Andreei Berecleanu, mai ceva ca un top model! "Şi dacă nu ar fi a mea, tot frumoasă o văd" © Instagram

Andreea Berecleanu are cu ce se mândri. Fiica ei este de-o frumuseţe răpitoare, fiind asemănată cu un top model!

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai bune prezentatoare tv de la noi din ţară. Vedeta se bucură de un succes colosal, având o carieră impresionantă în spate. Acum, mai mult ca niciodată, norocul a lovit-o din plin, trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei.

Şi dacă tot am adus în discuţie subiectul familie, să vorbim şi despre fiica vedetei de la pupitrul ştirilor! Eva Zaharescu este de-o frumuseţe cum rar îţi este dat să vezi, aşa că, majoritatea persoanelor o aseamănă cu un fotomodel internaţional.

Printre admiratorii fetei se află şi mama ei, care nu ezită să o laude cu fiecare ocazie. Ce-i drept, Andreea are cu ce se mândri, mai ales că, aşchia nu sare departe de trunchi. Recent, pe contul de Instagram, prezentatoarea tv a postat mai multe fotografii cu fiica ei, în dreptul lor postând un mesaj de-a dreptul emoţionant.

Andreea este de părere că, dacă Eva nu ar fi fost fiica ei, tot ar fi considerat-o cea mai frumoasă. "Cand ma uit la o poza a Evei, fiica mea, cum e aceasta sau altele, sau cand o vad in realitate, atunci realizez ce inseamna frumusetea. Un parinte, oricat de obiectiv ar fi, isi vede copilul frumos. Eu si subiectiva, si obiectiva, si critica, si daca nu ar fi a mea, o vad frumoasa. Si este! Dar nu o luati ca pe o lauda, e o constatare. Cu toate acestea, ii spun adesea ca frumusetea e trecatoare si nu e suficienta. Eva, tu stii cat de frumoasa esti?”, a scris prezentatoarea tv, pe contul de Instagram.

A făcut studiile în străinătate

Andreea Berecleanu a decis că este mai bine ca fiica ei să urmeze studiile în străinătate, considerând că sistemul de învăţământ de acolo este mult mai pregătit, faţă de cel de la noi. În plus, Eva vorbeşte foarte bine limba engleză, aşa că i-a venit uşor să facă şcoala departe de meleagurile noastre. 

"Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză.", susţinea vedeta cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro