Cum a murit, de fapt, Cristina Țopescu. Ce obiect s-a găsit lângă trupul neînsuflețit

+3 click pentru
galerie

Cum a murit, de fapt, Cristina Țopescu. Ce obiect s-a găsit lângă trupul neînsuflețit © arhiva

Cazul morții Cristinei Țopescu este în continuare deschis, iar prietena sa, Andreea Berecleanu a făcut noi dezvăluri privind decesul jurnalistei. În momentul în care a fost găsită fără viață, lângă trupul său neînsuflețit a fost găsit laptopul acesteia.

Vestea că jurnalista Cristina Țopescu a venit ca un trăsnet pentru toți cei care au admirat-o, pentru familie și pentru toți prietenii. Moartea acesteia a fost învăluită în mister, mai ales că trupul său neînsuflețit a fost descoperit abia la trei săptămâni de când a fost găsită fără viață. 

Andreea Berecleanu, prietena vedetei a făcut dezvăluri despre cum a fost găsită jurnalista fără viață. În momentul în care vecinii au alertat autoritățile deoarece nu o mai văzuse de mult, atunci când au pășit în interiorul locuinției au descoperit-o pe fosta realizatoare TV fără viață. Trupul era în stare de descompunere, iar lângă el se afla laptoptul, semn că jurnalista lucra foarte mult, iar ultimele ore din viață le-a petrecut tot muncind. Vedeta era consilier la Ministerul Sănătății pe problemele de comunicare, dar se ocupa și de o emisiune TV unde avea emisie săptămânal. 

Cauza decesului jurnalistei ar fi un infract miocardic, însă se așteaptă în continuare analiza toxicologică pentru a se afla cu exactitatea ce a dus la pierderea vieții. La analizele microbiologice s-a observat faptul că inima jurnalistei era de două ori mai mare decât ar fi fost normal.

Cristina Țopescu s-ar fi stins din viață pe data de 28 decembrie. La cererea pe care a avut-o în urmă cu mai mult timp, Cristina Țopescu a declarat că dorește să fie incinerată, iar dorința sa a fost îndeplinită. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro