Dosarul privind moartea Cristinei Țopescu nu poate fi închis. Ce se întâmplă la două săptămâni de cand a fost găsită decedată

Dosarul privind moartea Cristinei Țopescu nu poate fi închis. Ce se întâmplă la două săptămâni de cand a fost găsită decedată © arhiva

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în urmă cu două săptămâni în locuința în care aceasta locuia alături de mai mult patrupezi. Jurnalista a fost incinerată, însă în continuare dosarul privind moartea sa este deschis. 

Dosarul privind moartea Cristinei Țopescu este în continuare deschis, după două săptămâni de când aceasta a fost găsită fără suflare în propria locuință. Jurnalista locuia împreună cu patrupezii de care avea grijă, iar vecinii s-au îngrijorat deoarece nu au mai văzut-o de ceva vreme. 

În momentul în care trupul său neînsuflețit a fost găsit fără viață aceasta era în descompunere, iar medicii legiști au declarat că aceasta a murit în jurul Anului Nou. Cauza decesului este reprezentată de o afecțiune cardiacă, un infarct în timpul somnului. 

Trecerea în neființă a jurnalistei a fost încadrată în dosarul de moarte suspectă, iar polițiștii continua cercetările chiar și acum, după ce au deschis apartamentul în care fosta realizatoare TV locuia, verificând dacă există vreo suspiciune în moartea ei. Procedura încă este activă, dat fiind faptul că sunt așteptate rezultatele toxicologice, care pot dura până la câteva săptămâni din momentul în care a fost declarat decesul. 

Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, lăsând în urmă multă durere, dar și multe regretate din partea celor care au cunoscut-o.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro