Fetiţa secretă a Cristinei Ţopescu. Detalii neştiute despre regretata jurnalistă. ''Unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei''

Fetiţa secretă a Cristinei Ţopescu. Detalii neştiute despre regretata jurnalistă. ''Unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei'' © Facebook Andreea Berecleanu

Cristina Ţopescu a avut o viaţă extrem de discretă, iar fanii nu au ştiut multe lucruri despre îndrăgita prezentatoare. Aceasta încerca, de fiecare dată, să-şi scoată în evidenţă doar partea profesională, lăsând viaţa personală doar pentru cei apropiaţi.

Acum, după moartea sa, mai multe detalii neştiute din viaţa ei au ieşit la iveală. Unele au fost povestite cu mare drag chiar de Andreea Berecleanu, buna sa prietenă.

Spre exemplu, nu multă lume ştie că Cristina Ţopescu a fost la un pas să adopte un copil. Regretata jurnalistă nu a fost căsătorită niciodată şi nici nu a avut copii, dar cu toate astea îşi dorea enorm să fie mamă. Tocmai de aceea, în urmă cu mulţi ani, acesta voia să adopte o fetiţă dintr-un centru de copii.

Micuţa primise numele Eva Maria şi locuia într-un orfelinat, acolo unde Cristina Ţopescu mergea adesea poentru a o vizita. În plus, mai mult decât atât, Cristina Ţopescu voia să o adopte, însă, din păcate, altcineva a reuşit să primească înaintea ei dreptul de a o înfia.

Într-un interviu pentru revista Elle, Andreea Berecleanu a povestit că acesta a fost una dintre cele mai mari dureri ale vieţii ei.

''Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei'', a spus Andreea Berecleanu pentru revista Elle.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro