Cristina Ţopescu nu s-a iubit doar cu Ştefan Bănică Jr. Regretata jurnalistă a mai avut o relaţie cu un alt artist celebru

Cristina Ţopescu nu s-a iubit doar cu Ştefan Bănică Jr. Regretata jurnalistă a mai avut o relaţie cu un alt artist celebru © Facebook

Cristina Ţopescu a fost una dintre cele mai iubite şi apreciate jurnaliste din România. E a plecat dintre noi exact aşa cum a şi trăit, într-o mare discreţie, lăsând în urmă, însă, multă durere.

Familia, prietenii şi toţi care au cunoscut-o au primit cu multă durere vestea că regretata jurnalistă a plecat într-o lume mai bună. Printre oamenii care au condus-o pe ultimul drum pe Cristina Ţopescu s-a numărat şi Ştefan Bănică Jr, alături de care aceasta a trăit o frumoasă poveste de iubire.

Chiar dacă cei doi s-au despărţit, în urmă cu mai mulţi ani, Cristina Ţopescu şi celebrul artist nu au omis, de fiecare dată, să aibă doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Cristina Ţopescu, relaţie cu un alt artist cunoscut din România

Ceea ce puţină lume ştie, însă, este faptul că regretata jurnalistă a mai avut o relaţie cu un alt artist cunoscut de la noi. Chiar dacă notorietatea acestuia nu se ridică la nivelul celei de care se bucură Ştefan Bănică Jr, nu puţini sunt cei care au auzit de Manuel Savu. Acesta este un muzician extrem de îndrăgit, alături de care Cristina Ţopescu a trăit o poveste de iubire extrem de frumoasă.

Aceasta, însă, prefera să ţină totul cât mai ferit de ochii publicului, astfel că, la un moment dat, când o colegă de breaslă i-a publicat numele iubitului în presă, Cristina Ţopescu a fost destul de deranjată.

''Cristina s-a supărat puțin după ce a apărut interviul pentru că ea a povestit despre bărbatul cu care era atunci, despre relația lor, despre cum vede lucruril, iar Simona Catrina i-a pus numele în revistă pentru că toată lumea știa că au o relație oficială. Îl spun, pentru că l-am scris și în revistă: Manuel Savu. Noi îl cunoșteam bine, era muzician, am înțeles că era și pilot de cursă lungă… nu-mi amintesc acum. Simona i-a scris numele în interviu și Cristina s-a supărat. A zis: ”eu ți-am vorbit despre relația mea, dar eu nu aveam permisiunea să-i dau numele în mod oficial”. Simona îi dădea dreptate, a zis: ''te rog să mă ierți'', a spus Alice Năstase-Buciută la Canal 33.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro