Simona Halep i-a îndeplinit Cristinei Ţopescu una dintre cele mai mari dorinţe. ''Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu''

Simona Halep i-a îndeplinit Cristinei Ţopescu una dintre cele mai mari dorinţe. ''Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu'' © Instagram / Facebook

Vestea că îndrăgita jurnalistă Cristina Ţopescu a încetat din viaţă a întristat o ţară întreagă. Oamenii o iubeau şi o apreciau de fiecare dată când aceasta apărea pe micul ecran.

Nu multă lume ştie, însă Simona Halep i-a produs o mare bucurie regretatei jurnaliste în timpul vieţii sale. Astfel, după ce a câştigat turnelul de la Roland Garros, Cristina Ţopescu a ţinut să posteze un mesaj extrem de emoţionant în mediul online cu privire la bucuria pe care sportiva a adus-o atunci în sufletul său.

După cum bine se ştie, Cristina Ţopescu a avut o relaţie specială cu tatăl său, Cristian Ţopescu, care a încetat din viaţă în luna mai a anului 2018. Cei doi se înţelegeau cum nu se poate mai bine, iar vestea trecerii în nefiinţă a tatălui său i-a produs o mare durere jurnalistei. De altfel, după ce Simona Halep a câştigat Roland Garros, Cristina Ţopescu a precizat că părintele său ar fi simţit o bucurie imensă dacă trăia pentru succesul obţinut de sportiva noastră.

''Încă nu realizez două lucruri, unul care mă doare cumplit, că tatăl meu nu mai e, şi un altul care m-a făcut să mă simt fericită, că Simona şi-a împlinit visul. Cum se amestecă sentimentele şi în ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu să o vadă pe Simo câştigând Roland Garros-ul'', a scris Cristina Ţopescu pe Facebook, la vremea respectivă.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, în propria casă, duminică seara, pe 12 ianuarie. În urma necropsiei s-a aflat că jurnalista încetase în viaţă în jurul Revelionului. Astăzi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti, trupul neînsufleţit al regretatei jurnaliste a fost incinerat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro