Casa Cristinei Țopescu va rămâne sigilată. Când vor putea rudele să ridice bunurile jurnalistei

Casa Cristinei Țopescu va rămâne sigilată. Când vor putea rudele să ridice bunurile jurnalistei © arhiva

Cristina Țopescu a fost incinerată ieri, însă în continuare casa în care a fost găsită fără viață este sigilată. Apropiați pot veni să ia lucrurile abia peste câteva săptămâni.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în urmă cu cinci zile, atunci când vecinii îngrijorați au apelat la 112 pentru că nu au mai văzut-o de mai mult timp. Atunci când polițiștii a pășit în casa jurnalistei au descoperit trupul acesteia fără viață, în poziție de somn, iar potrivit anchetatorilor, fosta realizatoare tv a decedat în jurul Anului Nou.

Pentru că și-a împărtășit dorința de mai mult timp, Cristina Țopescu a fost incinerată ieri, iar toate coroanele au fost dus-o la casa unde a fost găsită fără suflare, însă cei apropiați nu pot intra încă în locuință.

Anchetatorii fac încă cercetări la fața locului pentru a afla cu exactitate cauzele în care jurnalista a murit, mai ales că decesul său este încadrat la moartă suspectă.

După ce va ieși analiza toxicologică, mama. cât și rudele Cristinei Țopescu vor putea să intre în casă și să ia toate lucrurile, iar acum vor depinde de ei dacă vor lăsa locuința mai departe în chirie, pentru că jurnalista plătea chirie la bancă, sau dacă imobilul va ajunge în posesia băncii, deoarece proprietarul a pierdut casa în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro