Ce se întâmplă cu lucrurile Cristinei Ţopescu? Mama fostei jurnaliste a luat decizia

Ce se întâmplă cu lucrurile Cristinei Ţopescu? Mama fostei jurnaliste a luat decizia © arhivă

A trecut aproape o lună de când jurnalista Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă. Drept urmare, aşa cum se face de fiecare dată, mama ei, Rodica Ţopescu, a hotărât ce va face cu lucrurile fiicei!

Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă în propria casă, după ce apropiaţii au intrat în panică, pe motivul că nu au mai au auzit nimic de ea dinainte de Crăciun.

Familia a fost cuprinsă de durere la confirmarea veştii, deoarece nimeni nu se aştepta ca fosta jurnalistă să plece aşa repede dintre noi. Cristina Ţopescu locuia singură, cu mai mulţi câini, fiind o iubitoare de animale dintotdeauna.

Rodica Ţopescu, mama fostei jurnaliste, este îndurerată de pierderea propriei fiice, chiar dacă nu a căutat-o de sărbători, motivând că aceasta voia să-şi petreacă timpul cu propriile animale.

Cu toate că încearcă să arate că este bine, Rodica Ţopescu suferă enorm după fiica ei, iar acum a luat o decizie la care nimeni nu se aştepta, în ceea ce privesc bunurile Cristinei Ţopescu. Femeia a hotărât să împartă hainele şi bijuteriile prietenelor pe care fosta jurnalistă le-a avut.

Andreea Berecleanu se numără şi ea printre cele care au sprijinit-o pe Cristina Ţopescu, aşa că a primit de la mama acesteia bijuteria preferată a fostei jurnaliste. Restul hainelor şi lucrurilor le-a dat apropiaţilor, care nu-şi permit un venit extraordinar.

Ce medicamente au fost găsite în corpul fostei jurnaliste

Conform surselor Spynews.ro, în organismul Cristinei Ţopescu s-a găsit diazepam şi ketonal, două medicamente foarte puternice. Diazepamul este folosit pentru a trata anxietatea şi insomnia, în timp ce ketonalul tratează bolile reumatice inflamatorii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro