Care era relaţia dintre Cristina Ţopescu şi Gabriela Firea? „Ar fi trebuit să am alt comportament decât am”

Care era relaţia dintre Cristina Ţopescu şi Gabriela Firea? „Ar fi trebuit să am altă fire decât am” © Instagram

Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, Cristina Ţopescu a vorbit despre cum a reuşit să intre în lumea politică, dar şi despre relaţia pe care o avea cu Gabriela Firea!

Cristina Ţopescu a fost una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din ţară. Potrivit okmagazine.ro, a vorbit în urmă cu ceva timp despre modul în care a intrat în politică, dar şi despre relaţia pe care a avut-o cu actualul primar al capitalei, Gabriela Firea.

De-a lungul timpului, fosta jurnalistă făcuse mai multe campanii sociale, recunoscând că nu i-a fost ruşine de partidul din care făcea parte. La început, Cristina vorbise şi cu Victor Ponta, care a sprijinit-o în alegerile ei. „Eu nu am cerut absolut nimic. Am vorbit cu Victor Ponta, i-am spus că sunt un om de stânga şi că vreau să fac nişte lucruri, iar el a fost foarte încântat şi a zis: „Da, vino în partid!“, declara Cristina Ţopescu pentru sursa citată.

Relaţia dintre fosta jurnalistă şi Gabriel Firea a fost una de ajutor reciproc, primarul capitalei susţinând-o pe Cristina Ţopescu, cu toate că partidului nu îi convenea această decizie. „ Gabi a fost foarte drăguţă. Dar ar fi trebuit să mă sprijin şi eu. Ar fi trebuit să am altă fire decât am. M-am lămurit cu ocazia asta că n-am nici defectele, dar nici calităţile unui politician. Gabi Firea a spus că mă sprijină pentru europarlamentare, într-o reacţie absolut spontană a ei într-o emisiune, s-a creat o mare vâlvă în partid. Că vezi, Doamne, eu sunt nouă şi deja vreau o funcţie.”, povestea ea la vremea respectivă.

Ce a zis Andreea Berecleanu despre Cristina Ţopescu

Andreea Berecleanu a vorbit despre omul care a fost Cristina Ţopescu şi despre faptul că nu a fost niciodată singură, ci doar discretă în a alege oamenii din jurul ei. “Cristina nu a fost niciodată singură, oricare dintre noi este mai singur decât Cristina. Era o persoană foarte discretă, repera imediat oamenii fără simțul ridicolului, așa a fost mereu. Ar avea oroare de ce s-a scris zilele trecute.”, susţine prezentatoare tv.

Vedeta de la pupitrul ştirilor este de părere că aminitirea Cristinei va rămâne în inimile tuturor, dincolo de orice speculaţii se aduc asupra ei. „Așa ar trebui să ne-o amintim, ca pe o persoană cu norocul unei vieți remarcabile, pe care a onorat-o cu fiecare gest. Este, dincolo de dispariția ei, un om poveste, o lecție de viață, un etalon de eleganță, noblețe sufletească și frumusețe spirituală. Familia mea o va iubi mereu”, a completat Andreea Berecleanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro