Ce se va întâmpla cu cenuşa Cristinei Ţopescu. Va fi împrăştiată în mai multe locuri. ''Undeva unde să fie cai''

Ce se va întâmpla cu cenuşa Cristinei Ţopescu. Va fi împrăştiată în mai multe locuri. ''Undeva unde să fie cai'' © Facebook Andreea Berecleanu

Cristina Ţopescu a fost incinerată, joi, pe 16 ianuarie, însă până acum nu s-a ştiut nimic concret despre locul în care va ajunge cenuşa acesteia. De fapt, despre locurile, pentru că cenuşa va fi împrăştiate în mai multe zone dragi regretatei jurnaliste.

Cristina Ţopescu a murit înainte de Revelion, însă trupul său neînsufleţit a fost găsit abia duminică seara, pe 12 ianuarie. Vestea că jurnalista a plecat dintre noi a întristat pe toată lumea, pentru că aceasta era un om bun şi cald.

Printre cei mai îndureraţi oameni se numără şi Andreea Berecleanu, buna sa prietenă. Îndrăgita prezentatoare şi Cristina Ţopescu au fost bune prietene şi au avut o relaţie frumoasă şi extrem de puternică. Tocmai de aceea, cea care a vorbit despre locurile în care va fi împrăştiată cenuşa Cristinei Ţopescu a fost chiar Andreea Berecleanu, care a oferit un interviu pentru revista Elle.

Aceasta a precizat că Cristina Ţopescu i-a spus încă din timpul vieţii că vrea să fie incinerată şi că şi-ar dori ca o parte din cenuşă să ajungă în mare, iar alta într-un loc unde să fie cai. De asemenea, o altă parte va ajunge la ,mama ei, iar alta va fi depusă la cimitirul Bellu, acolo unde se odihneşte şi tatăl său.

''În 2009. Eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viața de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: «Ca să nu uit. Să știi, eu vreau să fiu incinerată». Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ. Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai. Și asta o să fac, o să găsesc un loc așa cum și-l dorea. O altă parte din cenușă o să rămână însă la mama ei și o alta în cavoul familiei Țopescu de la cimitirul Bellu'', a spus Andreea Berecleanu, potrivit Elle.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro