Andreea Berecleanu a dezvăluit un secret neaşteptat: "Persoanele publice se feresc să recunoască"

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu a dezvăluit un secret neaşteptat: "Persoanele publice se feresc să recunoască" © Instagram

Andreea Berecleanu a făcut o dezvăluire neaşteptată despre ea. Tot timpul a demonstrat că este o femeie care are mare grijă de ea, însă există ceva acolo ce nu face, dar găseşte alternative. 

Cunoscuta prezentatoare TV de la Observator s-a decis să le dezvăluie tuturor admiratorilor săi faptul că ea nu bea apă decât cel mult un litru pe zi. Ei bine, chiar dacă nu face asta, Andreea Berecleanu are grijă să se hidrateze şi mănâncă supe, bea cafea. 

"Vă spun un secret, care de fapt nici nu e un secret, deşi persoanele publice se feresc sa recunoască ce fac “în papucii de acasă”. Am observat ca există, totuşi, un curent internaţional de a-ţi arăta normalitatea, indiferent că te cheamă Jennifer Lopez sau Celine Dion. Adică şi părţile vulnerabile. De a spune raspicat că nu eşti perfectă! Asta e încurajator, mie îmi plac oamenii autentici. În ce priveste marii artisti, parca aş prefera o doză de mister, aceea pe care ne-o ofereau marile legende. Altfel dispar poveştile, intrigile, miturile, chiar şi false. Dispare aura, nu ne dorim sa fim la fel. De aceea ei sunt pe scena si noi nu. Ca să revin la secretul meu. Nu beau apă, aproape deloc. Lichide, da! O supă, mai multe cafele, dar apă, nu depaşesc un litru zilnic, cel mult. În timpul jurnalului de ştiri, e altceva. Mi se face sete😄. Voi, cum staţi cu hidratarea? Mâncaţi sărat ca să beţi mai mult? 😁", a spus Andreea Berecleanu. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro