Andreea Berecleanu şi Constantin Stan, un cuplu de vis! Cum îşi răsfaţă prezentatoarea tv soţul în fiecare zi

+4 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan, un cuplu de vis! Cum îşi răsfaţă prezentatoare tv soţul în fiecare zi © Instagram

Andreea Berecleanu se află în cea mai bună perioada a vieţii ei, iar asta se vede cu ochiul liber. Prezentatoarea tv îşi răsfaţă soţul cu fiecare ocazie, demonstrându-i dragostea pe care i-o poartă!

Andreea Berecleanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din ţară. Cu toate că planul profesional merge de minune, vedeta nu lasă de izbelişte nici viaţa persoală.

Andreea şi doctorul estetician, Constantin Stan s-au căsătorit în luna noiembrie a anului 2016. Deşi gurile rele au susţinut că relaţia lor nu va fi una de durată, dragostea dintre cei doi a învins toate zvonurile. De curând, Andreea a fost în vacanţă la schi cu iubitul său, transmiţând un mesaj siropos pe contul de Instagram. “Vacanţă în alb şi în armonie. Pârtiile sunt ale noastre!”, a scris Andreea.

Vedeta de la pupitrul ştirilor îşi apreciază soţul cu fiecare ocazie şi nu ezită să-l răsfeţe, drept urmare a unei postări pe care medicul estetician a adăugat-o pe contul personal. Constantin Stan îi mulţumeşte iubitei sale pentru mâncarea pe care i-o aduce la cabinetul medical, zi de zi.

“A fost destul de greu pentru ai mei”

Andreea Berecleanu a avut o copilărie cu peripeţii, mai ales în perioada când era elevă. Prezentatoarea tv a povestit câteva întâmplări prin care a fost nevoită să treacă. “Țin minte că tata a fost chemat la școală, la un moment dat, pentru un lucru care a fost destul de dur în acele vremuri, când totul era foarte strict. Școala la care învățam și la care am învățat 12 ani, Liceul Ion Creangă, avea niște reguli cu atât mai stricte, pentru că era o școală de protocol, condusă de Maria Postelnicu, soția lui Tudor Postelnicu, fostul ministru de interne de pe vremea lui Ceaușescu. Ea, o femeie elegantă, minunată, dar care trebuia să mențină prestigiul școlii. Eram în clasa a V-a și, dintr-o joacă, le-am pus colegilor mei de clasă niște porecle, cum fac copiii între ei. Acele porecle au fost considerate nume conspirative. Tata a fost chemat la școală și i s-a atras atenția, a fost întrebat ce ascultă copilul acasă, dacă se face politică în casă, dacă se ascultă posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii.

A fost destul de greu pentru ai mei, pentru că nu puteai să te pui cu asemenea lucruri aberante și nu puteai să dai explicații la ceva ce era în mod evident o copilărie. Acesta a și fost singurul argument pe care l-au avut părinții mei. Dar a fost greu, pentru că se punea problema excluderii din școală pe un motiv ca acesta.”, a declarat vedeta pentru Libertatea.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro