Andreea de la "Insula Iubirii", replică acidă înainte de Revelion: "Mâine e ziua în care toţi se spală"

+3 click pentru
galerie

Andreea, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" © Facebook

În timp ce Gabi, fostul iubit cu care a venit la "Insula Iubirii", îi duce dorul, Andreea este pusă pe şotii! Fosta concurentă se amuză din orice şi şi-a păstrat atitudinea, spunând oricând lucrurilor pe nume, aşa cum le vede ea. 

Andreea, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" este foarte activă pe reţelele de socializare. Astăzi, printre alte postări, bruneta a scris un mesaj acid pentru oamenii care au grijă de corpul lor, doar de sărbători. "Mâine-i ziua în care toţi se spală", a scris Andreea pe Facebook, amuzată de o fotografie virală pe internet, în care un căţel surprinde bebeluşul familiei... în cadă!

Gabi şi Andreea au părăsit "Insula Iubirii" la nici două zile de când au păşit în Thailanda. Cei doi au plecat cu mare scandal, ea acuzându-l că este un om bolnav şi din cauza lui ea nu se mai poate distra alături de concurente şi ispitele masculine. S-au împăcat în săptămâna difuzării ultimului sezon, dar la un an de la terminarea filmărilor, au ales să-și spună ”adio”, realizând că viitorul lor împreună este imposibil. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro