Andreea de la MPFM, îndrăgostită lulea. Iubitul o răsfaţă în cele mai tari vacanţe

+4 click pentru
galerie

Andreea de la MPFM, îndrăgostită lulea. Iubitul o răsfaţă în cele mai tari vacanţe © Facebook

Andreea Luiza, una dintre cele mai apreciate concurente de la Mireasă pentru fiul meu, este în culmea fericirii. De când a ieşit din competiţie viaţa sa s-a schimbat radical, iar tânăra este mai împlinită şi mai fericită ca niciodată.

Andreea a intrat în casa dragostei pentru a-şi întâlni alesul. Aici, Andreea l-a cunoscut pe Radu, un tânăr chipeş care i-a intrat imediat la suflet. Chiar dacă au trăit ceva timp o poveste de dragoste, în cele din urmă, şi-au dat seama că nu sunt făcuţi unul pentru celălalt, astfel că au luat-o pe drumuri diferite. Nu după mult timp, Andreea de la MPFM l-a cunoscut pe Adrian, de care s-a îndrăgostit imediat.

Andreea şi Adrian sunt împreună de ceva timp, iar totul pare că merge cum nu se poate mai bine între ei. Ba chiar zilele trecute a fost ziua de naştere a lui Adrian, iar iubita sa a ţinut să-i transmită un mesaj public, pentru ca toată lumea să ştie cât de important este pentru ea.
''La mulţi ani, iubitule! Îţi doresc toata fericirea din lume! Te iubesc!'' , este mesajul transmis de  Andreea pentru iubitul său.

Andreea, răsfaţată de iubitul ei

Aşa cum spuneam, Andreea de la MPFM este îndrăgostită până peste cap, însă are toate motivele. Iubitul ei o răsfaţă mai ceva ca pe o prinţesă şi o duce în cele mai luxoase vacanţe.

Andreea şi Adrian au păşit în Noul An tocmai în Turcia, acolo unde au petrecut o super vacanţă. Asta nu este tot, pentru că anul trecut, iubitul a dus-o în Grecia. Şi nu doar acolo, pentru că cei doi au fost plecaţi şi în Dubai, de unde au împărtăşit mai multe imagini cu prietenii pe reţelele sociale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro