Andreea Marin a petrecut Revelionul în ţară. În ce loc de poveste a trecut în Noul An

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin a petrecut Revelionul în ţară. În ce loc de poveste a trecut în Noul An © Instagram

Andreea Marin şi-a uimit fanii cu alegerea pe care a făcut în acest an, de Revelion. Dacă până acum ne obişnuia cu plecările peste mări şi ţări, ei bine, anul acesta, frumoasa vedetă a decis să-l întâmpine pe 2020 în ţară.

În ultima perioadă, Andreea Marin alegea să meargă de Revelion peste hotare, unde petrecea zile frumoase şi liniştite. Ei bine, anul acesta, vedeta a hotărât că a venit momentul să se bucure de sosirea Noului An aici, în ţară. Şi pentru că România este superbă cu peisaje de poveste, Andreea Marin şi-a luat familia şi au dat împreună o fugă la munte, unde i-au spus şi bun venit lui 2020.

Andreea Marin a iubit de mică să meargă la Braşov, pentru că acesta este unul dintre locurile care o liniştesc şi care îi bucură sufletul cel mai mult, astfel că acum a venit momentul să facă acelaşi lucru.

Andreea Marin a petrecut alături de cei mai importanţi oameni din viaţa sa şi a întâmpinat Noul An cu bucurie, fericire şi cu zâmbetul pe buze. 

În plus, frumoasa vedetă a profitat de vremea plăcută şi de peisajele de basm, astfel că a colindat oraşul, a mâncat bine, s-a relaxat şi s-a bucurat de orice moment.

Şi, pentru că este foarte apropiată de fanii ei, Zâna, aşa cum o alintă oamenii care o iubesc, a împărtăşit cu aceştia mai multe imagini din vacanţa sa la munte.

"Bucurie ca-n copilărie. 💖 Aer proaspăt la început de an. Sa ne meargă bine tuturor", a scris Andreea Marin pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro