Andreea Marin i-a ascuns fiicei sale că este vedetă: „A aflat la școală”

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin i-a ascuns fiicei sale că este vedetă: „A aflat la școală” © Instagram

Mereu modestă și lipsită de nevoia de laudă pe care multe vedete o simt, Andreea Marin dă dovadă de un caracter nemaipoimet. Clar dorind să îi însușească fiicei sale cele mai bune valori, „Zâna” i-a ținut Violetei ascuns faptul că este persoană publică. Abia la școală a aflat cât de cunoscută este mama ei.

Andreea Marin a vorbit despre viața de părinte, una căreia vedeta îi acordă foarte multă atenție. Se mândrește cu fata ei și a lui Ștefan Bănică Jr., care deja știe să gătească, care se descurcă excelent la școală și care se bucură deja de cunoștințe valoroase despre viață.

Andreea Marin a precizat că, deși Violeta știe că tatăl ei este foarte cunoscut, despre reputația mamei ei a aflat abia recent.

„I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut”, a explicat Andreea Marin, pentru Click!

Cum a reușit acest lucru? „Zâna” a povestit că fiica ei nu prea stă să se uite prea mult la televizor și chiar și atunci când o face, nu prea „gustă” emisiunile unde mama ei este des invitată.

„I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu”, a mai spus Andreea Marin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest