Andreea Marin, în culmea fericirii. A spus totul despre nună. A avut loc în urmă cu câteva luni

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, în culmea fericirii. A spus totul despre nuntă. A avut loc în urmă cu câteva luni © Instagram

Andreea Marin este în culmea fericirii, iar în urmă cu câteva luni a trăit unele dintre cele mai mari emoţii. A fost nuntă mare în familia Zânei, iar vestea a fost dată recent.

Fratele vitreg al Andreei Marin s-a căsătorit

Andreea Marin a avut parte de unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa, anul acesta. Fratele vedetei s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale, iar vestea a fost dată pre reţelele sociale chiar de către acesta şi de proaspăta lui soţie. Cei doi au postat o fotografie din ziua cea mare pe reţelele sociale, pentru a împărtăşi cu prietenii virtuali bucuria pe care au simţit-o.

Fratele vedetei se iubeşte de ceva timp cu partenera sa, iar anul acesta au simţit că este momentul să-şi unească destinele. Culmea, cum credeţi că se numeşte cumnata Andreei Marin? Tot Andreea, iar odată cu căsătoria şi-a schimbat şli numele de familie, astfel că aceasta a devenit a doua Andreea Marin din familie.

Au fost momente deosebite şi de neuitat la nunta celor doi, iar bucuria a fost pe măsură pentru toată lumea. Puţini sunt cei care ştiuau că Andreea Marin are un frate, cei doi fiind fraţi vitregi, doar de tată.

Andreea Marin, despre nunta cu iubitul 

Andreea Marin a trecut prin trei căsătorii, astfel că ştie cu se mănâncă acest lucru şi pare că nu este dornică să-şi pună, din nou, pirostriile. Întrebată dacă are de gând să se mărită cu Ionuţ Brâncoveanu, bărbatul alături de care trăieşte o poveste de iubire de câţiva ani, Andreea Marin a precizat că nu exclude acest lucru, însă sigur evenimentul nu va avea loc prea curând.

"În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta", a spus Andreea Marin într-o emisiune TV. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest