Andreea Marin, certată de fani pe internet, după ce s-a plimbat pe elefanţi în Bali. ''M-aş fi aşteptat să cunoşti această problemă''

+4 click pentru
galerie

Andreea Marin, certată de fani pe internet, după ce s-a plimbat pe elefanţi în Bali. ''M-aş fi aşteptat să cunoşti această problemă'' © Instagram

Andreea Marin a avut un an obositor, în care a muncit mult şi s-a dedicat diferitelor cauze sociale, însă împlinirea de la final a fost pe măsură. Vedeta a fost bucuroasă că i-a ajutat pe oameni şi că le-a fost alături. Astfel, după muncă vine şi răsplata, astfel că frumoasa vedetă a decis să plece tocmai în Bali, acolo unde s-a relaxat, a făcut meditaţii şi a dedicat timp doar pentru ea.

În expediţia de peste mări şi ţări, Andreea Marin a vrut să cunoască cât mai multe noutăţi din viaţa şi obiceiurile localnicilor, iar una dintre activităţile lor specifice o reprezintă plimbarea turiştilor pe elefanţi.

Chiar dacă oamenii se distrează, activitatea nu este văzută cu ochi buni de cei care se ocupă de drepturile animalelor. În neştiinţă de cauză, probabil, Andreea Marin şi-a trecut şi ea pe listă această experienţă din Bali şi chiar a publicat mai multe fotografii pe reţelele sociale, în timp ce se plimbă pe elefanţi.

Reacţia fanilor săi a fost una destul de dură, însă. Oamenii au ţinut să-i aducă la cunoştinţă că, deşi pentru turişti este o distracţie, pentru animale nu înseamnă decât un abuz.

''Nu promova plimbările pe elefanți, aceste animale sunt abuzate ca să plimbe turiști, m-aș fi așteptat să cunoști această problemă'', ''Vezi instrumentul acela ascuțit din mâna tipului? Cu ăla îi înțeapă pe elefanți în zona urechilor pana le dă sângele și fac răni. Doar ca să ne distreze pe noi turiștii pentru câteva clipe. E trist. Pe tigri îi anesteziază cu o substanța până își pierd mirosul doar să stea liniștiţi să facă poze turiștii cu ei'', sunt câteva dintre comentariile transmise de fani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro