Andreea Marin, confesiune neaşţeptată în Sâmbăta Mare: "Uit toate durerile"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, confesiune neaşţeptată în Sâmbăta Mare: "Uit toate durerile" © Instagram

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite femei din România. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze şi pregătită să treacă peste orice cumpănă, vedeta a reuşit să atragă atenţia tuturor atât cu inteligenţa ei, cât şi cu frumuseţea. 

Sâmbătă, chiar în ajunul Paştelui, Andreea Marin a făcut o confesiune emoţionantă. Se pare că această sărbătoare este pentru ea mai importantă decât oricare alta şi, o dată în an uită de toate durerile şi greutăţile şi aşteaptă să renască. 

La final, a ţinut să mulţumească pentru liniştea din sufletul ei!

"În dimineața din ajunul Paștelui, de cum se ivesc zorile, o liniște adâncă de așează-n mine. O claritate a sentimentelor, o bunătate balsam pentru suflet, o bucurie a clipei de acum și pace, pace profundă. Uit toate durerile apuse, mă inundă tot ce m-a împlinit vreodată și o dorința de a renaște, de a îmbrățișa, cu tot ce sunt și pot deveni, ziua de mâine. Se întâmplă o dată în an, în zorii acestei zile. Și binecuvântarea acestei clipe mă hrănește destul cât să mă țină în putere tot anul ce vine. Minunea mea interioară, pentru care șoptesc un cuvânt prețios : mulțumesc!", a scris Andreea Marin pe reţelele de socializare. 

Andreea Marin, Paște cu bunătăți aduse tocmai din Moldova

Moldova e departe de București, dar... bunătățile nu! Pentru că Andreea Marin primește bucate alese, pregătite cu atenție pentru Paște, aduse din locul unde și-a petrecut copilăria.

"Nu, ele vin din Moldova. Deci când e vorba de pască, de cozonac, de plăcinte, poale-n brâu, ca la mine acasă, aceste bunătăţi se fac altfel la cuptorul de pământ. Nu poţi să realizezi asta în bucătărie, cu acelaşi gust, cu aceeaşi aromă, într-o bucătărie normală. Şi , sau cel puţin eu prefer ca aceste lucruri să vină din Moldova, sunt făcute în mod tradiţional, aşa cum am învăţat din copilărie.", a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro