Andreea Marin, Paște cu bunătăți aduse tocmai din Moldova! Cum erau sărbătorile în copilăria "Zânei". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, Paște cu bunătăți aduse tocmai din Moldova! Cum erau sărbătorile în copilăria "Zânei". VIDEO © Instagram

Andreea Marin a făcut destăinuiri de senzație înainte de sărbătorile pascale și și-a adus aminte cu drag de Paștele petrecut acasă, tocmai în Moldova.

Moldova e departe de București, dar... bunătățile nu! Pentru că Andreea Marin primește bucate alese, pregătite cu atenție pentru Paște, aduse din locul unde și-a petrecut copilăria.

"Nu, ele vin din Moldova. Deci când e vorba de pască, de cozonac, de plăcinte, poale-n brâu, ca la mine acasă, aceste bunătăţi se fac altfel la cuptorul de pământ. Nu poţi să realizezi asta în bucătărie, cu acelaşi gust, cu aceeaşi aromă, într-o bucătărie normală. Şi , sau cel puţin eu prefer ca aceste lucruri să vină din Moldova, sunt făcute în mod tradiţional, aşa cum am învăţat din copilărie.", a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

Vedeta a spus totul despre luptele pe care le-a dus, dar şi cum a ieşit învingătoare. Andreea Marin a povestit ce năzbătii făcea pe vremea când era doar o copilă.

"În primul rând să alerg, să mă caţăr în copaci, să mă caţăr pe gardul vecinei, sărăcuţa, ersm aşa, un fel de Nică din Humuleşti, şi sărăcuţa vecina noastră, baba Ioana, aşa îi spuneam noi, nici nu mai ştiu dacă aşa era umlee einsau doar ne-am inspirat din poveştile lui Creangă, ne suporta ereu căţărându-ne pe gardul ei şi apoi în lpomii ei fructiferi. Nu am fost prinşi niciodată, nu s-a pus mâna pe noi, dar cu nuiaua am mai fost mânaţi de la spate, Pe de altă parte îmi păceau jocufle copilăriei noastre, nu mai sunt jocurile de astăzi.", a mărturisit Andreea Marin

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro