Andreea Marin, surprinsă până la lacrimi de fiica ei: „Te bucuri că e fată mare și e de ajutor acum”. FOTO

+4 click pentru
galerie

Andreea Marin, surprinsă până la lacrimi de fiica ei: „Te bucuri că e fată mare și e de ajutor acum”. FOTO © Instagram

Andreea Marin și fiica ei sunt unele dintre multele vedete care și serbează azi, cu ocazia Floriilor, ziua de nume. Celebra moderatoare a fost surprinsă până la lacrimi de un gest micuț, dar extrem de emoționant, pe care l-a făcut Violeta!

Pe pagina ei de Instagram, Andreea Marin le-a arătat fanilor că se bucură de câteva momente de relaxare la țară, acolo unde totul parcă prinde alt contur. 

Alături de vedetă se află și micuța Violeta, care a crescut și a devenit o domnișoară în toată regula, pe care Andreea Marin se poate baza, iar aceasta i-a făcut o surpriză de proporții mamei sale, pe care Andreea nu s-a sfiit să o împărtășească cu fanii ei de pe Instagram! În timp ce pregăteau o salată, micuța Violeta a „sculptat” pentru mama ei inimioare în ardei și roșii, iar Andreea Marin a fost profund emoționată de gestul fiicei sale. 

„Te bucuri că e fată mare și e de ajutor, dar sufletul ți-l umple când sculptează pentru tine și în banalele legume...salata are gustul dragostei acum. 💕” a scris Andreea Marin, în dreptul imaginilor emoționante. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro