Andreea Marin nu l-a iertat pe Cheloo. Ce a putut să spună despre el. "Mai ales acum cu recursul acesta compensatoriu"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin nu l-a iertat pe Cheloo. Ce a putut să spună despre el. "Mai ales acum cu recursul acesta compensatoriu" © captura video / Instagram

Andreea Marin a fost unul dintre invitaţii surpriză ai ediţiei de seara trecută de la "iUmor", iar dintre cei luaţi în "colimator" nu avea cum să lipsescă Cheloo. 

Andreea Marin a făcut deliciul publicului, iar momentul dedicat lui Cheloo a fost unul extrem de amuzant. Juratul s-a amuzat copios, fără să mai vorbim de Mihai Bendeac şi de Delia, care au fost fascinaţi de momentul de roast al frumosei vedete.

"Despre tine pot vorbi numai la superlativ, lucruri extraordinare, dar le voi spune cu altă ocazie. Muzica ta a inspirat generaţii întregi, mai ales acum cu recursul acesta compensatoriu", a spus Andreea Marin la Antena 1.

Andreea Marin, despre Mihai Bendeac

Andreea Marin a glumit fără nicio reţinere cu Mihai Bendeac, iar colegii din jur şi oamenii din sală au râs cu gura până la urechi. Întreg momentul a fost unul de excepţie, pe care vă invităm să-l urmăriţi în momentele ce urmează.

CITESTE SI: Surprinzător! Ce obiecte colecționează Andreea Marin: „Sunt fericită că le am în fața mea”

"Bănuiesc că tu eşti Mihai Bendeac? Glumesc. Mi s-a spus înainte că tu eşti. Dragul meu, ai reuşit în releviziune, în teatru, ce să mai spun, pentru toate astea nu am nicio explicaţie. Am vorbit cu mama ta şi mi-a spus că tatăl tău credea că nu ai nicio şansă ca actor. Ce vizionar tatăl tău. Să-l pupi din partea mea. În televiziune nu-ţi trebuie un talent special şi tu ai arătat asta din plin. Glumim, glumim, dar tu simţi că eu te admir. Ţi-am urmărit şi serialul Băieţi de oraş. Bine, primul episod. Bravo pentru el. Îmi datorează 45 de minute din viaţă. Tu m-ai făcut să aştept cu nerăbdare publicitatea", a spus Andreea Marin la "iUmor".

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro