Andreea Marin, despre relaţia cu fiica sa: "Sunt o mamă destul de strictă"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, despre relaţia cu fiica sa: "Sunt o mamă destul de strictă" © Instagram

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Fosta prezentatoare de televiziune are o relaţie foarte strânsă cu fiica ei, drept dovadă cele două petrec foarte mult timp împreună. Deşi mama sa este celebră, Violeta este educată în aşa fel încât să ştie să preţuiască toate lucrurile şi este învăţată să respecte anumite reguli.

Andreea Marin este extrem de mândră de fiica ei. Şi are toate motivele! Frumoasa Violeta este o fetiţă foarte ascultătoare şi foarte bună la învăţătură. Ea şi mama ei se înţeleg ca cele mai bune prietene, povestindu-şi despre orice noutate din viaţa lor.

"E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie", a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Deşi cunoaşte celebritatea datorită părinţilor săi faimoşi, Violeta nu are parte de un tratament special. După spusele mamei sale, fata nu este răsfăţată prea mult.

„Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.

Andreea Marin recunoaşte că îi impune Violetei anumite reguli pentru a o învăţa să cunoască toate aspectele vieţii şi să fie o persoană echilibrată şi în viitor

„Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a povestit Andreea Marin pentru sursa menţionată anterior.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro