Andreea Marin, din vacanţă, în sala de operaţii: "Am vrut să fac intervenţia la noi acasă"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, o vedetă iubită © Foto: Instagram

Andreea Marin are probleme de sănătate. Vestea a fost dată chiar de frumoasa vedetă, care urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.

Andreea Marin nu a vrut să dezvăluie cu ce probleme de sănătate se confruntă, precizând că va vorbi despre acest subiect săptămâna viitoare, după ce va sta de vorbă cu medicul. Andreea Marin este cu zâmbetul pe buze şi dă de înţeles că problemele nu sunt grave, însă nu se ştie despre ce este vorba. Vedeta va fi operată la noi în ţară pentru că a găsit un medic bun pe mâna căruia a decis să se lase.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Andreea Marin, sexy pe marginea piscinei. Vedeta și-a arătat trupul sculptat la sala de forță

"Va fi, nu a fost încă. Abia am descoperit doctorul. Am vrut să fac operaţia la noi acasă. Nu este ceva grav, abia săpămâna viitoare voi putea povesti. Atâta vreme cât nu ştiu rezoluţia doctorului vă spun săptămâna viitoare. Nu mă plâng oricum ar fi viaţa", a spus Andreea Marin la o emisiune tv.

Andreea Marin a vorbit şi despre nuntă şi spune că nu are în plan să se căsătorească prea curând.

"Nu ştiu, nu ne gândim la lucrul acesta. Este şi normal după nişte experinţe de viaţă care nu au fost reuşite. Noi suntem împreună de un an şi jumătate, ne înţelegem extrem de bine, chiar dacă suntem la distanţă. Ne vedem destul de des, lunar", a  spus Andreea Marin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro