Andreea Marin, cele mai importante lecții pe care le-a primit de la fiica sa: "Trebuie să țin cont de părerile ei"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, cele mai importante lecții pe care le-a primit de la fiica ei: "Trebuie să țin cont de părerile ei" © Instagram

Pe parcursul creșterii Violetei, Andreea Marin a primit o mulțime de lecții de la ea. Micuța i-a schimbat complet gândirea în unele situații, iar acum vorbește pe larg și le dă sfaturi părinților. 

Invitată în direct la Star Matinal, Antena Stars, Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre felul în care își crește fiica și cum o educă. Vedeta susține că a învățat multe de la fiica ei și, deși prietenia trebuie să existe, Andreea Marin îi sfătuiește pe părinți să nu uite de autoritate, căci uneori este nevoie și de ea. 

"Copiii noștri sunt ce mai importantă lecție de viață pe care noi o primim. Cred că în fiecare zi am ceva de învățat de la copilul meu. Uneori, prin candoarea lor, prin claritatea anumitor lucruri... noi nu o mai avem. Ne pierdem naturalețea. N-ar trebui să ne mai impunem atâtea limite. Copiii n-o fac, încă au aripi și zboară cu ele. (...) Uneori îți vine să iei luna de pe cer și să i-o dăruiești copilului. Eu nu sunt un profesor, sunt un om care învață. Cred că cel mai important sfat e să fim cu ochii deschiși, să le ascultăm opiniile copiilor noștri. Dacă vorbim de siguranță, cred că ar trebui să nu mai stăm la mâna a ceea ce ne oferă statul și ar trebui să încercăm să găsim căi, o asigurare de viață, de sănătate, să nu ne mai bazăm pe puțin pe care ni-l acoperă asigurările de la stat. 

Cred că e necesară prietenia, dar cred și că părintele trebuie să aibă o autoritate în fața copilului. Copilul meu m-a învățat că trebuie să țin cont de părerile ei. M-a învățat sensibilitatea o dată în plus, este o sensibilitate de alt tip. M-a învățat că uneori sentimentele se exprimă altfel decât mi-aș fi închipuit eu. Ceea ce facem noi ca părinți are un impact asupra vieții copiilor. Doar făcând anumite lucruri, am devenit un exemplu de urmat pentru ea. Mi-aș dori să fie sănătoasă și fericită. Deocamdată îmi seamănă foarte mult. Este deschisă către diverse orizonturi", a spus Andreea Marin.   

Andreea Marin, laude pentru iubit, în fața tuturor

Andreea Marin și-a fotografiat recent iubitul în timp ce acesta executa câteva reparații, în curtea vilei în care locuiesc împreună. Vedeta a avut și un mesaj și s-a asigurat că își laudă iubitul, în fața tuturor. 

"Tavanul e gol, nu știe încă ce i se pregătește. Îl găurim, îl împușcăm, îl prindem în lanțuri. Măsurăm, ne cățărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potrivește mai bine, dar a face echipă e un amănunt important. Urmărim procesul și în imagini, pentru voi, așa că suntem și fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agățat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăra a înflorit... Da, ne place, e mai caldă atmosfera și ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse și cu dragoste. Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu.", a scris Andreea Marin, pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro