Andreea Marin, mărturisiri emoționante la „Stăpânii Vedetelor”: „M-au uimit mereu cu istețimea și afecțiunea lor”

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © instagram

Andreea Marin este o mare iubitoare de animale și, în prezent, ea adăpostește două pisici, un câine, zeci de păsări exotice, pești și o veveriță. Andreea vorbește despre pasiunea sa pentru animale în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, de la Antena Stars, difuzată sâmbătă de la 13.00.

Andreea Marin dezvăluie că are un nou membru în familie, câinele prietenului ei: „Avem și un câine lup, Rocky, care este de fapt al prietenului meu. A crescut împreună cu Lady, cățelul meu. Rocky era chiar mai mic decât Lady când a intrat în familia noastră. Între timp s-a lungit și a ajuns mai mare decât ea. Cu Rocky am călătorit din Europa până în Africa (...) M-a uimit mereu istețimea și afecțiunea de care ei pot da dovadă”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, de la Antena Stars.

Mai multe despre dragostea Andreei Marin pentru animale, dar și despre relația dintre micile viețuitoare și familia sa, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la 13.00, în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, de la Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro