Andreea Marin, mesaj emoționant, în plină pandemie de coronavirus. Ce i-a spus fiica ei. „Îmi rupe inima”

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, mesaj emoționant, în plină pandemie de coronavirus. Ce i-a spus fiica ei. „Îmi rupe inima” © Instagram

Virusul ucigaș din China continuă să facă din ce în ce mai multe victime, în toată lumea. De teama răspândirii de coronavirus, vedetele de la noi și-au luat măsuri de precauție. Printre ele se numără și Andreea Marin. Iată ce mesaj i-a transmis fiica ei în plină pandemie.

Rând pe rând, vedetele din showbizul autohton și-au anunțat fanii că vor rămâne în case pentru a se proteja de pandemia de coronavirus. În același timp, acestea le-au transmis diverse mesaje admiratorilor de pe rețelele de socializare prin care i-au sfătuit să ia toate măsurile de precauție, în mod special să aibă mai multă grijă în ceea ce privește igiena.

Cum nu își neglijează niciodată fanii, Andreea Marin le-a povestit acestora, tot în mediul virtual, ce schimbări au avut loc în viața ei și a fiicei sale în această perioadă. „Zâna” le-a mărturisit internauților că ea și fetița ei stau în casă și că se simte neputincioasă din motiv că nu poate să îi satisfacă toate nevoile sufletești, în special, lipsa prietenilor.

„Fetita mea scria azi: "Testată pozitiv pentru lipsa prietenilor mei..." Acum, prietenii ei sunt pisicile și cățeii noștri, picturile frumoase, cărțile, vocile și zâmbetele ce vin dintr-un ecran de computer... Ca părinte, simt ca nu reușesc sa umplu nevoile ei sufletești asa cum ar trebui și asta îmi rupe inima... Dar stam acasă, mergem înainte, sprijinim cum putem, suntem uniți... Si va trimitem dragostea noastra, oameni cu suflete mari! ❤ ”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro