Andreea Marin, radicală când vin vorba despre educația fiicei. "Zâna" nu vrea să o răsfețe pe Violeta

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, radicală când vin vorba despre educația fiicei. "Zâna" nu vrea să o răsfețe pe Violeta © Instagram

Andreea Marin și fiica ei au o legătură extrem de spcială și, deși ar putea să îi facă toate poftele, vedeta are reguli stricte atunci când vine vorba despre educația fiicei sale.

Andreea Marin vrea să o învețe pe Violeta că lucrurile nu vin atât de ușor în viață și nu vrea să îi dea totul de-a gata. Vedeta nu este de acord cu răsfățul exagerat pe care îl practică alți părinți și vrea să o învețe pe fiica ei să fie responsabilă și să se implice în activitățile gospodărești. 

"Mergem la cumpărături împreună, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat. Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic", a spus Andreea Marin pentru Libertatea.

A adoptat doi copii

Andreea Marin a adoptat doi copii, în urmă cu 10 ani, pe vremea când era ambasador UNICEF. Vedeta a mers pe atunci în vizită în Africa, acolo unde s-a atașat de o fetiță din Kenya. Profund impresionată de situația ei, vedeta a înfiat-o, la distanță. A urmat pe urmă un al doilea copil, de data asta un băiețel din China. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro