Andreea Marin şi Adrian Brîncoveanu, iubire ca-n poveşti! „E sufletul meu pereche”

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin şi Adrian Brîncoveanu, iubire ca-n poveşti! „E sufletul meu pereche” © Instagram

Andreea Marin şi Adrian Brîncoveanu trăiesc o iubire ca-n poveşti! Recent, vedeta a acordat un interviu şi a vorbit despre toate detaliile din viaţa ei, dar şi despre bărbatul care o face fericită.

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai apreciate doamne ale showbiz-ului românesc, apariţiile ei fiind inediate de fiecare dată. Viaţa nu a fost mereu uşoară, însă bruneta a ştiut cum să facă faţă şi să manevreze totul în favoarea ei.

Potrivit ciao.ro, fosta prezentatoare tv a vorbit despre planurile de viitor, dar şi despre relaţia pe care o are cu Adrian Brîncoveanu, bărbatul cu care este de mai bine de 3 ani. Pentru anul 2020, Andreea şi-a propus să facă cât mai mult bine, prin campaniile pe care le deţine. De asemenea, are de gând să ţină cursuri de dezvoltare personală şi life coaching.

„Companiile cu care lucrez, din țară și din străinătate, au fost inspirație și pentru alți parteneri care au venit cu propunerea de a le dezvolta concepte de PR, campanii sau proiecte de promovare și dezvoltare a identității,  vom fi implicați în organizarea primei olimpiade internaționale în România la începutul anului viitor și începem deja lucrul. ", a declarat Andreea Marin pentru sursa citată.

„Până acum, le-am depășit pe toate”

Cu toate că pe plan profesional totul merge de minune, „Zâna” nu uită de viaţa personală. De-a lungul timpului, iubirile au venit şi au plecat din viaţa vedetei, însă acum, mai mult ca niciodată, Andreea şi-a găsit sufletul pereche, conform spuselor ei.

Relaţia cu Adrian Brîncoveanu este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste. „E sufletul meu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești 3 ani de când suntem împreună.”, a continuat ea.

Ce complexe a avut vedeta

Nimeni nu este perfect şi toată lumea este de acord cu asta. În aceeaşi categorie intră şi Andreea Marin, care este o fire realistă şi este conştientă de minusurile şi plusurile pe care le are fiecare persoană. Nu a fost niciodată complexată de ceva anume, însă a ştiut dintotdeauna cum să-şi îmbine calităţile cu defectele, ca la final, rezultatul să fie cel aşteptat.

„Am fost întotdeauna o fire realistă, care știe că perfecțiunea există doar în povești, normalitatea mi se pare mult mai interesantă chiar. Modul în care calitățile și defectele noastre se îmbină și crează un tot e minunat. Depinde de noi să vedem lucrurile așa cum sunt și să transformăm minusurile în plusuri, în loc să ne simțim afectați, complexați de așteptările noastre nerealiste. Sunt o fire constructivă.”, a povestit fosta prezentatoare tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro